Reservation
Strada George Coșbuc 1, Zalău 450043 +4 0725 998 346

TableBooking


  Extravaganta,generoasa, accesibila

  GrandBallroom

  Cu atât de multe de oferit, a devenit un loc foarte atractiv, cu siguranță. Grand Ballroom este cea mai spațioasă dintre săli, fiind situată la parterul clădirii Brilliant Parc. Suprafața de 680 mp poate găzdui petreceri de până la 550 de invitați. Spațiul este extravagant, foarte generos și accesibil, beneficiază de bar, zonă de lounge și terasă exterioară elegant amenajate.

  0
  Ani de experienta
  0
  Evenimente organizate
  0
  Miri fericiti
  0
  Preparate servite
  0
  Artificii


  EvenimentePersonalizate

  Amenajarea sălii se poate realiza atât cu mese rotunde, cât și cu mese ovale. Cadrul este surprinzător prin lumina naturală, ce pătrunde abundent prin geamurile înalte, iar ringul de dans din marmură strălucește și reflectă candelabrele excentrice.

  Experientaculinara

  Bucătarii de înaltă calificare de la Brilliant Parc vă garantează că meniul va fi un subiect despre care oaspeții voștri vor vorbi mult timp. Întreaga echipă este dedicată să vă ofere servicii și atenție inegalabile.

  Vezi meniul complet


  ApartamentulImperial

  Spațiul elegant al apartamentului se concentrează pe confort, fără a trece cu vederea vreun detaliu. De la decorațiuni, mobilier și sursele de iluminat, toate acestea au fost amplasate cu grijă și intuiție.

  Pentru a va organiza mai bine momentele de dinainte de orice eveniment, dar și pentru relaxarea de după, aveți facilități extra:
  • Pat super king
  • Minibar
  • Jacuzzi
  • Wi-Fi
  • TV cu ecran plat
  • Terasa cu zonă de relaxare